Novice o dogodkih Deli stran

Kako pa vi vidite spremembo poslovanja?

03. 12. 2021

Kako pa vi vidite spremembo poslovanja?

S sodelovanjem v anketi, ki preverja mnenje podjetnikov, lahko pomagate oblikovati zaključke o poslovanju v koronskem času in spremembah, ki jih je to obdobje vneslo v vaš način podjetniškega delovanja.

Vprašalnik je za mala in srednja podjetja pripravila Evropska komisija. Ugotovitve, ki jih bo komisija pripravila na podlagi vaših odgovorov, bodo vključene v letno poročilo o malih in srednjih podjetjih za leti 2020/2021 (European Commission 2020/2021 SME Annual Report).

Odgovorite lahko na 33 vprašanj, ki so osredotočena na:

  • Poslovanje malih in srednjih podjetij in
  • (okoljski) prehod podjetij pri načinu poslovanja.
Vprašalnik je dostopen na tej povezavi. Omogoča sprotno shranjevanje odgovorov. Na vprašanja lahko odgovarjate, ko vam čas dopušča. Na vprašalnik lahko odgovorite do vključno 17. decembra letos.

Evropska komisija bo pri odgovorih spoštovala vašo zasebnost in vas ne bo v nobenem primeru izpostavljala. Podatki bodo v poročilu predstavljeni kot skupek ugotovitev.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.