Novice o dogodkih Deli stran

Joc Pečečnik je novi predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov

03. 09. 2021

Joc Pečečnik je novi predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov

Ljubljana – Novi predsednik SBC je Joc Pečečnik. Nova izvršna direktorica kluba je Sonja Šmuc.

Joca Pečečnika je za predsednika SBC s triletnim mandatom izvolila skupščina kluba. Sonjo Šmuc je na položaj izvršne direktorice imenoval upravni odbor SBC.

SBC je bil ustanovljen januarja 2014. Joc Pečečnik je eden izmed vodilnih pobudnikov  ustanovitve SBC, kluba, ki združuje lastnike slovenskih podjetij. Cilj kluba je vzpostavljati in ohranjati vrednoti odgovornega ravnanja s kapitalom  in razvoja družbenega okolja.  

Sonja Šmuc je nova izvršna direktorica SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.
Sonja Šmuc je nova
izvršna direktorica SBC​​

SBC združuje lastnike podjetij, ki v slovenski družbi predstavljajo steber odgovornega  in razvojnega podjetništva, kar za  Slovenijo pomeni ključno paradigmo preživetja, napredka in rasti.  

SBC je z 237 uglednimi člani, novim predsednikom, upravnim odborom in izvršno direktorico združenja Sonjo Šmuc, ki je vodenje kluba prevzela s 1. septembrom, zavezan tem temeljnim načelom delovanja.

SBC ustvarja Slovenijo 21. stoletja. Zeleno, digitalno, ambiciozno in odgovorno.  

Več o novem programu SBC boste izvedeli 15. oktobra  2021. 

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.