Izbrani nasveti Deli stran

Je vaš fizični arhiv postal neobvladljiv?

10. 05. 2022

Je vaš fizični arhiv postal neobvladljiv?

Rešitev za vašo težavo obstaja in je na voljo takoj. Razvili so jo pri podjetju Microcop, članu SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

Če bi radi vedeli več o rešitvi, ste vabljeni na webinar, ki bo 26. maja. Prijavite se lahko na tej povezavi. Udeležba je brezplačna. 

Upravljanje z dokumentarnim in arhivskim gradivom v zadnjem času prinaša velike izzive tako podjetjem kot zaposlenim. Kljub krepitvi digitalizacije pri poslovanju še vedno ustvarimo precej papirnega gradiva. Kako ga obvladovati in urediti, da se bomo lažje znašli v njem?

Pri fizičnih arhivih je ključno, da ohranimo sledljivost gradiva in pravočasen dostop do želenih informacij, s tem pa učinkovito delo s papirji, na katerih hranimo pomembne podatke.

Rešitev za vaše težave

»Predaja dokumentacije v hrambo v zunanje arhive lastnikom gradiva prinaša številne prednosti, pomeni pa tudi, da se zmanjša njihov neposredni nadzor. Izbor ponudnika storitev fizične hrambe mora biti zato preudaren, arhivski prostori zunanjega izvajalca ustrezno opremljeni in vzdrževani, dodatna prednost pri izbiri dolgoročnega partnerja pa je tudi njegova zmožnost zagotavljanja enostavne rešitve za spremljanje in upravljanje evidenc fizičnega gradiva,« pove Miha Čebron, ki bo na spletnem seminarju razložil, kako lahko naročniki z rešitvijo InDoc EDGE Arhivska knjiga sedaj enostavno in hitro dostopajo do evidenc in gradiva, ki ga hranijo v lastnih arhivih, ki jih upravlja podjetje Mikrocop ali v Mikrocopovih arhivih. 

SPLETNI SEMINAR: OBVLADOVANJE FIZIČNEGA ARHIVA Z INDOC EDGE ARHIVSKO KNJIGO 

PRIJAVA NA TEJ POVEZAVI.

KDAJ: ČETRTEK, 26. 5. 2022, 11.00-12.00
JEZIK: SLOVENSKI
UDELEŽBA: BREZPLAČNA

VSEBINA:
- Predstavitev ključni funkcionalnosti rešitve InDoc EDGE Arhivska knjiga
- Koristi uporabe poslovne rešitve
- Podrobnejši prikaz funkcionalnosti 
- Q&A

Miha Čebron je produktni vodja za fizično hrambo z več kot 15 leti izkušenj na področju fizične hrambe in arhivov. Deluje na področju celovitega upravljanja gradiva v hrambi, kjer sledi načelu uporabnosti hrambe. Pozornost namenja predvsem ozaveščanju in izobraževanju uporabnikov o pomenu in uporabnosti urejene hrambe dokumentov.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.