Novice o članih Deli stran

Fragmat kot zgled v boju proti Covidu-19

06. 07. 2021

Fragmat kot zgled v boju proti Covidu-19

V teh dneh po državi pospešeno poteka cepljenje proti covid-19. Primer dobre prakse na tem področju je podjetje Fragmat iz Laškega, kjer je zaposlene minuli petek cepila mobilna enota. Članu SBC se je zahvalil minister za zdravje Janez Poklukar in ravnanje podjetja označil za del prizadevanj za odprto družbo in gospodarstvo.

Podjetje Fragmat je prejšnji petek obiskal minister za minister za zdravje Janez Poklukar, ki se je v Laškem mudil v okviru nacionalne kampanje Nalezimo se dobrih navad – cepimo se. Minister je ocenil, da so »razmere glede koronavirusa v Sloveniji resne in da občutek lažne varnosti, ki jo dajejo ugodne epidemiološke številke, ne prinaša varne jeseni«.

Po besedah ministra je edini način, da preprečimo debate o tem, ali bodo šole v jeseni odprte oziroma zaprte ta, da zagotovimo precepljenost prebivalstva. S tem bomo zaščitili tudi gospodarske panoge, kot sta turizem in gostinstvo, je dejal.

Cepljenje proti covid-19 bo v Laškem v mobilni enoti mogoče tudi na prireditvi Pivo in cvetje, ki se začne v petek, 9. julija, in bo trajala do konca tedna. Cepljenje je mogoče tudi na drugih lokacijah po državi. 

Celoten seznam mobilnih enot na lokacijah najdete tukaj. 

 

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.