Novice o članih Deli stran

(fotozgodba) Turizem se prebuja, prvo letalo proti Tenerifom na pot že čez nekaj dni

16. 02. 2021

(fotozgodba) Turizem se prebuja, prvo letalo proti Tenerifom na pot že čez nekaj dni

Po blaženju ukrepov zagon že dobiva turizem. Turistična agencija Palma (član SBC) že polni prvo letalo za Tenerife, ki bo 21. februarja iz Ljubljane poletelo direktno na atraktivno turistično destinacijo.

S tem tednom je zaradi boljše epidemiološke slike v državi začela veljati občutna sprostitev ukrepov, tako za družbeno življenje kot za gospodarske dejavnosti. Tudi za turistično panogo.

V turistični agenciji Palma so pripravili ponudbo, ki je kot nalašč za vse, ki čakate sonce in toplejše vreme. 21. februarja bo letalo iz Ljubljane poletelo direktno proti Tenerifom, otoku večne pomladi in toplega sonca. V Palmi obljubljajo širok nabor odličnih in preverjenih hotelov, sonce, morje in prijetne 'pomladne' temperature. Da bo ponudba res zaokrožena, v Palmi poskrbijo tudi za covid garancijo.

Španski Tenerifi, ki ležijo na Kanarskem otočju, so ena izmed najbolj priljubljenih zimskih turističnih destinacij v Evropi. Ker so vse leto obsijani s soncem, so pri srcu užitkarjem, kajtarjem, surfarjem in raziskovalcem. Tenerifi ponujajo krasne vulkanske plaže, ki se izmenjujejo s peščenimi, in možnosti za kakovostno preživljanje časa za vse generacije.

Na tej povezavi lahko preverite turistično ponudbo za Tenerife, v spodnji fotogaleriji pa se lahko sprehodite po utrinkih pokrajine in ponudbe na tej privlačni lokaciji.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.