Novice o dogodkih Deli stran

(fotozgodba) SBC druženje: Prekmurska gostoljubnost, odlična hrana in sproščeno vzdušje

14. 06. 2019

(fotozgodba) SBC druženje: Prekmurska gostoljubnost, odlična hrana in sproščeno vzdušje

V četrtek, 13. junija, je v Prekmurju potekalo celodnevno SBC druženje, ki so ga zaznamovali prekmurska gostoljubnost, odlična hrana, dobra družba in zanimive lokacije. 

Med zlatimi pravili SBC -  Kluba slovenskih podjetnikov je zelo pomembno tisto, ki govori o krepitvi poslovnega in prijateljskega druženja med člani. Zato je klub v četrtek, 13. junija, organiziral celodnevno SBC druženje, na katerem se je zbralo več kot 50 udeležencev.

Celodnevno SBC druženje v Prekmurju smo pričeli z obiskom člana SBC, podjetja ROTO Slovenija z njihovim 3D tiskalnikom, ki je med največjimi v Evropi. Izpustili nismo niti najaktualnejše pridobitve Pomurja, Paviljona Expano, izjemne arhitekturne stvaritve, ki ga je gradil član kluba, podjetje Lumar hiše

ruženje smo nadaljevali pri še enem članu kluba, Šunkarni in Gourmet Kodila, kjer so se izkazali s prekmursko gostoljubnostjo in odlično hrano.      

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.