Novice o dogodkih Deli stran

(fotozgodba) Nepozaben dan članov SBC v Brdih: na obisku pri Spintecu, Intri Lightingu in odličnih vinarjih

04. 09. 2020

(fotozgodba) Nepozaben dan članov SBC v Brdih: na obisku pri Spintecu, Intri Lightingu in odličnih vinarjih

40 članov SBC je preživelo čudovit dan v Goriških Brdih. Gostoljubje sta jim izkazala člana kluba Goran Miškulin (Spintec) in Marino Furlan (Intra Lighting), sproščeno druženje pa so zaokrožili pri vrhunskih vinarjih med slikovitimi griči briške narave na slovenski meji z Italijo.

Med zlatimi pravili SBC je zelo pomembno tisto, ki govori o krepitvi poslovnega in prijateljskega druženja med člani. V četrtek, 3. septembra, se je nepozaben dan v znamenju druženja in dobrega razpoloženja zgodil na Goriškem. 40 članov se je v družbi ekipe SBC odpravilo na obisk k dvema članoma in nato naprej v Goriška Brda, ki doma in v tujini slovijo po odličnih vinih, za katere briški vinogradniki in vinarji na najbolj uglednih mednarodnih ocenjevanjih prejemajo najvišja priznanja.

Prva postojanka je bilo podjetje Spintec, ki ga vodi član SBC Goran Miškulin. Podjetje se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo elektronskih igralnih naprav za igralnice, t.i. Electronic Table Games, in je danes med vodilnimi igralniškimi podjetji na svetu. Njihovi produkti se odlikujejo po vrhunskem dizajnu in tehnični dovršenosti. Spintecovi produkti so prisotni v največjih svetovnih igralnicah, podjetje spada med vodilna igralniška podjetja s poslovanjem na vseh kontinentih. Z lastnim razvojem in proizvodnjo so najbolj priznani v Macau.

Pot je nato člane vodila v podjetje Intra Lighting, ki po zaslugi vrhunskih arhitekturnih svetil in svetlobnih rešitev prepoznavno v svetu, in ga ob prizadevnosti družine nadvse uspešno vodi član SBC Marino Furlan. Uspešno 30-letno delovanje je podjetju prineslo globalno prisotnost in ponudbo rešitev za različne arhitekturne koncepte in tipologije prostorov. Intra Lighting je srebrna gazela 2018 in Delova podjetniška zvezda 2019. Za svetlobne izdelke prejemajo tudi svetovne nagrade, kot je Red Dot Design Award, predstavništva imajo v različnih državah sveta.

Sledilo je druženje z enim od najboljših vinarjev na svetu in degustiranje vin znamke Movia. Po ogledu vinske kleti in družinskega posestva z bogato tradicijo (1820), ki se razprostira na 22 hektarjih, je sledilo kosilo z druženjem na domačiji Klinec Plešivo.

Druženje je potekalo ob upoštevanju priporočil pristojnih institucij za omejevanje in preprečevanje tveganj za okužbe s koronavirusom.

  

 

   

 

]

e

]

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.