Novice o dogodkih Deli stran

Ekskluzivno: dve VIP vstopnici za razprodan košarkarski spektakel

23. 06. 2022

Ekskluzivno: dve VIP vstopnici za razprodan košarkarski spektakel

SBC – Klub slovenskih podjetnikov je na klubskem dogodku »Živjo poletje«, ki je potekal v restavraciji DiVino, podelila dve VIP vstopnici za razprodan košarkarski spektakel leta.

VIP vstopnico za košarkarsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško, ki bo v četrtek, 30, junija, sta prejela EMA POGAČAR in BRANKO KAMENŠEK.

Na terasi DiVino, kjer je bila gneča, smo nazdravili poletju in rojstvu našega edinstvenega SBC Appa.

V klubu smo članom predstavili SBCApp - mobilno aplikacijo, ki ponuja vse storitve kluba na enem mestu. Prilagojena je uporabnikom vseh sistemov: Appla, Androida in Huaweia.Aplikacija omogoča povezovanje članov, prijavo na dogodke in aktivnosti, sooblikovanje programa kluba, spremljanje pomembnih novic in video vsebin ter naročanje premium izdelkov in še veliko več.

Izžrebana nagrajenca sta se uspešno prijavila v SBC App in si tako prislužila VIP vstopnico, v VIP loži košarkarske tekme leta »Dragić-Dončić« .

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.