Novice o članih Deli stran

30 let skupine Ržišnik Perc in njenih vrhunskih projektov

01. 09. 2021

30 let skupine Ržišnik Perc in njenih vrhunskih projektov

Ržišnik Perc Skupina letos obeležuje 30. leto delovanja. V skupini je več kot 150 sodelavcev, ki snujejo in uresničujejo inovativne in prostorsko premišljeno umeščene projekte. Skupina je uspešna v širšem prostoru, njeni naročniki prihajajo iz različnih držav.   

»Z medsebojnim sodelovanjem, deljenjem znanja, podpiranjem in spoštovanjem, pozitivno naravnanostjo in predvsem z zavedanjem, da skupaj zmoremo več, smo se v naši 30-letni zgodovini učili, rastli, napredovali in uspeli,« so pogled na tri desetletja uspešnega dela in rasti strnili v Ržišnik Perc Skupini, v kateri deluje več kot 150 sodelavcev, ki v koraku s trendi, jasnimi skupnimi vrednotami in trajnostnim pristopom, kot so zapisali, predstavljajo veter v jadrih poslovne odličnosti. 

Nabor storitev podjetij v skupini sklepa krog z grajenim okoljem povezanega delovanja, z inovativnimi pristopi, preko investicijskega svetovanja in nadzora gradnje ter z informacijskimi sistemi podprtega tehničnega upravljanja in obratovanja objektov. 

Poleg uspehov v prvih desetletjih delovanja se je Ržišnik Perc Skupina v zadnjem obdobju podpisala pod različne kakovostne in izstopajoče projekte, ki so prepoznavni po funkcionalnosti in umestitvi v prostor. Med drugim so z aktivno podporo kot ekspert sodelovali v vseh fazah gradnje največjega logističnega centra mednarodnega ponudnika logističnih storitev cargo-partner, ki obsega 25.000 m2 skladiščnih površin in ima 4.000 m2 poslovnih prostorov s pripadajočimi zunanjimi površinami. Aprila lani je skupina zagnala gradnjo dveh stanovanjskih vila blokov v Šenčurju, ki bo imela 29 stanovanj in dve bivalni enoti, končana bo v prihodnjih mesecih. 

Ržišnik Perc za naročnika, podjetje Davidov hram, v Ljubljani v tem času intenzivno razvija projekt Poslovni center Šiška. Center bo na več kot 31 tisoč kvadratnih metrih bruto tlorisne površine ponudil prostor za vsaj 600 delovnih mest, imel bo 800 kvadratnih metrov zelenih površin, več kot 550 pokritih in 150 nepokritih parkirnih mest in prilagodljivo zasnovo prostorov. Ob zaključku gradnje konec leta 2022 bo to po več kot desetletju prvi večji poslovni center v Ljubljani.

Med vidnimi projekti, ki so v teku, sta denimo tudi poslovni center podjetja Strabag v Ljubljani in logistični center Adria. 

Za 30-letnico obstoja, razvoja, doseženih ciljev in uspehov, čestitamo in se zahvaljujemo vsem, ki so bili, in so še vedno del te zgodbe!« so zapisali v skupini.

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.