Novice o članih Deli stran

11 mesecev za skoraj 30.000 m²: z znanjem Protima Ržišnik Perc v rekordno kratkem času zrasel eden največjih logističnih centrov v regiji

22. 07. 2019

11 mesecev za skoraj 30.000 m²: z znanjem Protima Ržišnik Perc v rekordno kratkem času zrasel eden največjih logističnih centrov v regiji

V preteklih dneh je investitor ATL d. o. o. na območju Poslovnega kompleksa L8 na Brniku uspešno zaključil gradnjo največjega logističnega centra mednarodnega ponudnika logističnih storitev cargo – partner. Sodoben logistični center je zrasel ob aktivni podpori in s pomočjo ekspertnega znanja Protima Ržišnik Perc, ki je sodeloval v vseh fazah projekta.  Eden največjih logističnih centrov v regiji, iz katerega bodo oskrbovali naročnike v srednji in jugovzhodni Evropi, se ponaša z impresivnimi kapacitetami: - objekt obsega 25.000 m2 skladiščnih površin in - ima 4.000 m2 poslovnih prostorov s pripadajočimi zunanjimi površinami. Center v skladiščnem delu pa obsega kar 44 nakladalnih mest in 20.000 paletnih mest.

Protim Ržišnik Perc aktivno prispeval v vseh štirih ključnih fazah

V Protimu Ržišnik Perc, članu SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, so pri projektu z znanjem in ekspertizo aktivno sodelovali prav v vseh fazah: - v projektni fazi so: izdelali vso potrebno projektno dokumentacijo in pridobili vsa potrebna upravna dovoljenja; - v fazi priprave na gradnjo so: izvedli razpise za oddajo GOI del po sklopih in investitorja strokovno podprli pri oddaji del; - v fazi gradnje so: skrbeli za organizacijo gradbišča, koordinacijo izvajalcev, izvajali so strokovni, finančni in projektantski nadzor; - po zaključku gradnje so: pripravili vso potrebno dokumentacijo ter sodelovali pri izpeljavi vseh relevantnih postopkov do pridobitve uporabnega dovoljenja, izvedbe končnih obračunov ter končne primopredaje objekta; Posebnost gradnje logističnega centra ni samo njegova zahtevnost in obsežnost, temveč tudi hitrost izvedbe gradnje, vključno s pridobitvijo uporabnega dovoljenja. Gradnja je bila namreč zaključena v vsega 11 mesecih, ob tem pa so bila dela izvedena kvalitetno, projekt pa je bil dokončan v zastavljenem investicijskem okviru, poudarjajo pri Protimu Ržišnik Perc, kjer so na sodelovanje pri projektu in končno izvedbo izjemno ponosni. Logističnemu podjetju cargo – partner želijo, da bi se zaposleni v novem okolju dobro počutili ter da bi objekt služil svojemu namenu in prispeval k še večji poslovni uspešnosti.

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.